Overnachten tijdens het schoolkamp van maandag tot en met woensdag of woensdag tot en met vrijdag.

Kinderen en leerkrachten slapen twee nachten in het Trekkershuis (14 slaapplaatsen in stapelbedden), afhankelijk van de groepsgrootte aangevuld met andere kleinere blok-/trekkershutten. Iedereen neemt een eigen kussensloop, matrashoes en slaapzak mee. In de hutten is verlichting en elektriciteit aanwezig.

Gezellige groepsruimte met faciliteiten,

Het Camphuis, de gezellige groepsruimte midden op het campingterrein, biedt ruimte om samen te eten, bij elkaar te zitten en feestjes te houden, zoals een Bonte Avond.

Het koffiezetapparaat, de waterkoker, serviesgoed en pannen, thermoskannen, de koelkast, oven, magnetron, de piano: alles is vrij te gebruiken. Speciaal voor het schoolkamp is het gratis gebruik van een Blockrocker, een Bluetooth draagbaar geluidssysteem met microfoon. Koffie, thee en ranja zijn steeds op voorraad. Als de groep groter is dan 25 personen wordt het Camphuis uitgebreid met een witte, grote partytent met stalen frame en verlichting. Natuurlijk ook met extra tafels en banken. Zo wordt eenvoudig nog meer feest- en eetruimte gecreëerd!